Coronavirus (Covid-19)

Heeft het Corona virus invloed op uw vakantie.

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor uw geplande vakantie. Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@boerderijcampingdebeek.nl. We proberen u dan binnen 24 uur van een reactie te voorzien. 

Zijn wij gesloten?

Daar kunnen we kort in zijn, ja.

Voor vakantieparken en campings scherpt de regio Twente de regels aan. Zij hebben dit besluit genomen omdat het voorjaar aanbreekt en een toeristische toestroom willen voorkomen. Wanneer mensen op vakantie ziek worden drukt dit op de Twentse zorgcapaciteit. Dit wil men door het genomen besluit voorkomen.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt onze camping per direct te sluiten. Zelf hadden wij gehoopt dit niet te hoeven doen, maar de gezondheid van u en ons zelf staat hier voorop. Rest ons nog u veel gezondheid toe te wensen in deze crisistijd en hopen u in betere tijden weer te mogen ontvangen.

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Dat ligt er aan of u een annuleringsverzekering heeft en zo ja wat de voorwaarden daar van zijn. Heeft u geen annuleringsverzekering dan kan het toch zijn dat u een deel van het aanbetaalde bedrag terug krijgt. Hierin volgen wij de Vekabo Leveringsvoorwaarden Vakantieverblijven. U kunt daar alle informatie betreffende de voorwaarden welke van toepassing zijn op onze boerderijcamping. 

Kan ik een boeking verplaatsen?

De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking kunt u met ons bespreken. Dit is wel mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de camping en camper plaatsen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De veiligheid op onze camping?

Wij hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid voor onze gasten en ons zelf. Er zijn wel extra gedragsregels voor gasten. Tijdens uw verblijf op onze camping dient u zelf voldoende desinfecterende zeep en handgel mee te nemen. In het toiletgebouw en doucheruimtes hebben wij hiervoor de benodigde aanpassingen gedaan. Ten slotte wordt er van u verwacht dat u de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt: