Faciliteiten op de camping

De kampeerplaatsen

Alle plaatsen voor caravans en campers zijn verhard met graskeien en hierop is plastic niet toegestaan alleen 1 laag tenttapijt. Deze graskeien zorgen ervoor dat u altijd op een goede ondergrond staat. Voor tenten hebben we een tentenveld. Voor iedere kampeerplek is er een infomap beschikbaar die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf.

Kinderen

Wij hebben geen faciliteiten voor kinderen, toch zijn ze bij ons welkom. Wel vragen wij de ouders hun verantwoordelijkheid te verstaan. Wij willen al onze gasten een rustige en gezellige camping bieden.

Water en Electra

Iedere kampeerplaats heeft een eigen 230V -6A aansluiting. Bij iedere kampeerplaats is er een schoonwatervoorziening. Bij iedere kampeerplaats is er een vuilwaterafvoer. Voor campers is er een vuilwater loospunt.

Auto

Het is niet toegestaan om uw auto bij uw kampeermiddel te plaatsen. Auto’s kunt u kwijt op de verharde parkeerplaats waar u bagagewagentjes kunt gebruiken om tijdens uw verblijf uw boodschappen naar uw kampeermiddel te brengen. Uw kampeermiddel mag u wel met uw auto naar de kampeerplaats brengen of halen.

Sanitair

Aangrenzend aan het campingterrein bevindt zich een moderne ruimte met sanitaire voorzieningen. Er bevinden zich daar 7 toiletten inclusief toilet papier. Er zijn 4 douches aanwezig (zonder muntjes). Er zijn 5 afwasplekken binnen. Het geheel is verwarmd. Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger.

Internet

Voor al onze campinggasten is wifi internet beschikbaar.

Huisdieren

Honden zijn in overleg toegestaan. Op de camping moeten honden aangelijnd zijn. U mag uw hond langs de zandweg uitlaten.